H&M HOME i Trondheim og Oslo

H&M HOME åpner to nye konseptbutikker i Norge våren 2020, i Trondheim og Oslo.

Publisert

- Trondheim blir en ny og spennende lokasjon for oss, samtidig som vi får vår andre konseptbutikk i hovedstaden. Med en innbydende og moderne look, vil butikkene by på inspirerende interiørdestinasjoner i hver av byene og gi alle kundene våre en dynamisk handleopplevelse. I butikkene tilbyr vi et nytt nivå av kundeservice, i tillegg til vårt fulle sortiment, som består av lamper, småmøbler og et utvalg håndplukkede varer fra eksterne merkevarer, sier Peter Klagsmark, General Manager H&M HOME i en pressemelding.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på den første H&M HOME-butikken i Oslo - noe som gjør det enda mer spennende å annonsere at det kommer to nye konseptbutikker til neste år! Vi har lenge vært interesserte i Trondheim, så vi er utrolig glade for endelig åpne butikk der, mens Oslo forblir en viktig lokasjon for oss. H&M HOME-butikkene er et komplement til det digitale tilbudet vårt og disse nye lokasjonene er perfekte for at vi også fysisk kan fortsette å møte og inspirere kundene våre, sier Klagsmark.

Butikken i Trondheim ligger i Thomas Angels Gate 20, med 565 kvadratmeter i to etasjer. I Oslo åpner HM HOME i Bogstadveien 45, 801 kvadratmeter i tre etasjer.

Powered by Labrador CMS