Karl Eklöf og Daniel Löfkvist gleder seg til åpningen av norske Stadium Outlet-butikker.

Stadium Outlet i Kristiansand og Moss

Torsdag 24. oktober åpner Stadium Outlet sin første butikk i Norge. Det skjer i Kristiansand. I slutten av november kommer den neste, denne gangen i Moss.

Publisert

Butikkene i Kristiansand og Moss får cirka 1 500 kvadratmeter salgsflate og vil se ut som de svenske og finske butikkene når det gjelder innredning og sortiment. De to norske butikkene vil bli nummer 55 og 57 i rekken av Stadium Outlet-butikker. I mellom kommer åpningen av en butikk i finske Seinäjoki.

– Framgangen for Stadium Outlet fortsetter, og hva passer vel bedre enn å feire 10-årsjubileum med å gå in i et nytt marked. Dette er et spennende løft for hele konsernet og føles helt riktig. Vårt lavpriskonsept har blitt en suksess både i Sverige og Finland, sier Karl Eklöf, CEO Stadium Group.

– Det skal bli riktig spennende å se hvordan Norge tar mot oss og vår service, vårt brede tilbud og prisgunstige produkter samt hva vi kan lære oss om det norske markedet før vi tar neste skritt. Men først ska vi ha åpningsfest i Kristiansand og Moss, sier Daniel Löfkvist, påtroppende General Manager for Stadium Outlet.

Powered by Labrador CMS