Message har i dag tre butikker i Norge, blant annet denne i Haugesund

Tre nye Message-butikker

Message satser tungt i det norske markedet med tre butikker i Oslo og en norsk nettbutikk.

Publisert

Den danske motekjeden har fra før tre butikker i Norge, i Haugesund og Bergen, og fordobler nå sin tilstedeværelse med tre nye butikker i Oslo, med åpning fra august til oktober i år. Sammen med de nye butikkene lanseres også en norsk nettbutikk, som skal fungere på like fot med den danske versjonen.

- Norge er et meget stort land, hvor mange har langt til butikkene. Derfor tror vi at vår onlineshop har gode betingelser her, forteller Carsten W. Lauritsen, grunnlegger og adm. direktør hos Message, i en pressemelding.

Han legger til at det ikke er nok å oversette sin hjemmeside for å få ehandel-suksess i Norge, men at det blant annet er tollmessige utfordringer som må løses. Han regner med å løse disse utfordringene slik at den nye nettbutikken er i gang 1. september.

- Vårt mål er at Message blir fullt utbygd som kjede. Uten at vi behøver å overeksponere oss i Norge, så mener vi at vi kan komme opp og få et sted mellom 15 og 20 butikker. Men det ligger lenger fram i fremtiden, sier Carsten W. Lauritsen.

Det er ikke bare i Norge at Message merker fremgang. Også i markeder som Holland og Tyskland har merket stor fremgang. Norge er for øyeblikket det eneste utenlandske markedet med butikker, men høstens satsing kan være starten på en retailsatsing også i andre markeder, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS