Bærekraftig Skavlan i Vero Moda

Den 28. oktober lanserer de norske Vero Moda-butikkene en kolleksjon som er resultatet av det bærekraftige designsamarbeidet mellom VERO MODA GREEN ATTITUDE og Jenny Skavlan.

Publisert

Kolleksjonen er laget i bærekraftige materialer – økologisk bomull, resirkulert polyester, ull og tencel. Men det var like viktig for Jenny Skavlan at designet var bærekraftig, hvor nøkkelordene er tidløs, garderobefavoritter og casual.

- Når man skal lage bærekraftige klær er materialene en ting, men snittet og fargene kan også være bærekraftige om de holder så lenge som mulig. Jeg har tenkt på hvilke farger, mønstre og snitt som kan brukes til mye og som ikke er for tydelige en sesong. Jeg har valgt å bruke det tidløse prikkemønsteret som man ser dukke opp jevnt over i nesten helemotehistorien og holdt meg til ganske klassiske farger, med innslag av en frekk rød og mild lyseblå. Plaggene beveger seg fra det androgyne til det sarte, men ingen av plaggene har mye overflødige detaljer og det er rene linjer, sier Jenny Skavlan

Powered by Labrador CMS