Lindex er en viktig bidragsyter til kreftforskningen

Lindex gir 13,2 millioner til kreftforskning

I år har Lindex, sammen med sine kunder i alle salgsmarkeder, samlet inn 13,2 millioner svenske kroner til kreftforskning.

Publisert

- Takket være det fantastiske engasjementet blant våre ansatte og kundene våre viser vi nok en gang at når vi slår oss sammen, kan vi utgjøre en forskjell. Det føles viktig at vi sammen kan bidra til kreftforskning, slik at flere kan overleve og færre blir påvirket av kreft, sier Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Lindex.

I løpet av den første helgen i oktober donerte Lindex 10 prosent av salget i alle de 18 markedene og på lindex.com til kreftforskning. Lindex donerte også hele overskuddet fra en paraply og handleveske som Lindex designet spesielt for saken. I år har Lindex sammen med kundene sine i alle markeder bidratt med 13,2 millioner svenske kroner.

Susanne Ehnbåge: Takker kunder og ansatte for engasjementet. (Foto: Lindex)

I Norge har også engasjementet vært stort med flere ulike aktiviteter; salg av Kreftforeningens symbolske sløyfe, refleks og årets designpin av Skappel, samt muligheten for kundene å runde opp sluttbeløpet i kassen. Sammen med sine kunder samlet Lindex Norge inn rundt 2,5 millioner kroner til Rosa sløyfe.

- Vi er utrolig takknemlig for det store engasjementet Lindex har for brystkreftsaken. I hele 18 år har dere latt kundene deres støtte livsviktig forskning, noe som har gjort at kvinner i dag får en mer skånsom og treffsikker brystkreftbehandling enn de gjorde før. I tillegg til den store pengestøtten, er dere gjennom Rosa sløyfe-kampanjen også med på å bevisstgjøre kvinner om viktigheten av å følge med på forandringer i brystene sine, sier generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross.

I tillegg til årets aktiviteter gikk Rosa sløyfe-løpet av stabelen i oktober med blant annet Fashion Advisor for Lindex, Kathrine Sørland på startstreken.

- Jeg er utrolig stolt over å få jobbe sammen med Lindex som i flere år har vært en av hovedsponsorene til Rosa Sløyfe. Gjennom årene har det blitt samlet inn millioner av kroner til Rosa sløyfe. Brystkreft rammer utrolig mange, deriblant min mormor og flere jeg kjenner. Det å stå sammen i kampen mot brystkreft i årets viktigste løp er noe jeg setter pris på å kunne få være med på, sier Kathrine Sørland, Fashion Advisor i Lindex.

Lindex er en av hovedsponsorene for Rosa sløyfe-aksjonen som arrangeres årlig av Brystkreftforeningen i samarbeid med Kreftforeningen. Lindex har siden 2003 dedikert oktober til å bidra til kreftforskning, et forskningsfelt som gjør fremskritt hvert år, takket være donasjoner fra selskaper og enkeltpersoner.

Powered by Labrador CMS