Selected Femme jubilerer

Bestseller-merket Selected Femme markerer sitt 10 års-jubileum med å lansere sju av sine mest populære modeller i oppdaterte versjoner.

Publisert

- Selected Femme har alltid handlet om det fineste utvalget av stilfulle plagg som kvinner kan bygge garderoben sin rundt. Diskré, men elegant, minimalistisk med aldri kjedelig. Kolleksjonene har vært preget av en touch av Nordic cool, heter det i en pressemelding.

- For å feire ti-årsjubileet for lanseringen av merket, bringer Selected Femme tilbake sju av sine mest populære styles, i oppgraderte varianter. Ved å bruke mer bærekraftige fibrer i høy kvalitet og et presist øye for detaljer, vil kolleksjonen løfte hverdagen med en kapselkolleksjon av garderobe-essenser til kvinner i alle aldre. Den strengt kontrollerte paletten av dyp marineblå og myke rosefargede toner er både klassisk og feminin. Favoritter som den silkemyke Tunni kjolen og Dynella skjorten, er moderne alternativer til både dag- og kveldsbrukt, mens den lange strikkede cardiganen eller raglanermede genseren preges av sofistikert eleganse. Den basic T-skjorten og buksen i tapered cropped fit er med, men det plagget som skiller seg ut er den dobbeltbrystede Tana-kåpen, denne gangen gjengitt i et luksuriøst kritt-stripet stoff, heter det i pressemeldingen fra Selected Femme.

Powered by Labrador CMS