Gina Tricot + Nicki Studios

Nå følger Gina Tricot opp det første suksess-slippet fra høsten 2020 ved å lansere den andre kolleksjonen i samarbeid med det norske street style-merket Nicki Studios.

Publisert

Det er søstertrioen Ardiana Nicki Mehmeti, Alberita Nicki Gallegos og Nora Nicki Cimili som står bak Nicki Studios. Nytt av året er at kolleksjonen, som selvfølgelig inneholder den ikoniske tracksuiten, nå også utvides med varmende pufferjakker og et eget sportssegment som fokuserer på activewear med topper og tights i treningstilpassede materialer.

Jordnære, nøytrale farger blandes med toner av blått og klassisk svart. Dessuten kommer en rekke looks nå også som matchende mamma- & mini-antrekk. I dette slippet legges det til passende tilbehør i form av smarte vannflasker fra varemerket SIGG, matbokser, capser, vesker og mobildeksler. En trendsikker kolleksjon der lifestyle møter sport –for en aktiv livsstil med mye bevegelse, enten det er på vei til eller fra en av ukens mange aktiviteter, helgens familietur, joggerunden eller treningsøkten.

– Det føles helt riktig å fortsette samarbeidet med Nicki Studios, og det føles ekstra spennende at vi nå legger til nyheter som activewear og mini i høstens kolleksjon. Vi tilbyr det målgruppen vår etterspør, samtidig som vi overrasker med en ny take der mote møter sport, sier Karin Westas Norlander, Brand & Marketing Director, Gina Tricot.

Powered by Labrador CMS