Carlings + OBEY

Carlings er ikke redd for å ta et standpunkt. Nå samarbeider de med streetmerket OBEY og lanserer t-skjorter med viktige politiske budskap.

Publisert

OBEY Clothing ble grunnlagt i 2001 av gatekunstneren og illustratøren Shepard Fairey. Merket er en forlengelse av kunstnerens arbeid som aktivist. OBEY er kjent for å innlemme politisk og sosialt provoserende propaganda i sitt design, og grunnleggeren beskriver dette som å skape dissens i folket.

OBEY t-skjorten snakker for seg, og har fått masse oppmerksomhet på kort tid i USA. Budskapet treffer mange viktige temaer, som fortjener alt fokuset det kan få. Carlings og OBEY deler de samme kjerneverdiene. Derfor ønsker Carlings å hjelpe til med å spre det viktige budskapet.

OBEY vil donere alt overskuddet fra salget til flere non-profit organisasjoner, via 'OBEY AWARENESS PROGRAM'. Organisasjonenes mål er å bygge trygge samfunn gjennom sitt arbeid mot vold.

I tillegg vil Carlings donere 100 kroner per solgte t-skjorte til ‘FORENINGEN FRI’. Carlings støtter deres politiske og sosiale kamp for likestilling, og mot diskriminering av personer som bryter med samfunnets normer for kjønn og seksualitet. Mennesker skal kunne leve slik de ønsker uten å bli sosialt ekskludert, diskriminert eller trakassert. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS