Hvitt, denim og blomsterprint

Hvitt, denim og blomsterprint er viktige trender denne sommeren, og dette går igjen i BOK BOKs sommerkolleksjon.

Publisert

Hvit er nøkkelfargen i sommer og vil være å se på forskjellige stoffer som blant annet broderie anglais, heklet og delikat bomull. For å supplere det hvite er print og mønstre svært viktig. Her vil du se fokus på maritime striper, regnbue striper og blomsterprint.

Blomsterprintene kommer i alle forskjellige former og størrelser, samtidig som kolleksjonen byr på sterke og bleke pasteller.

Denim er fortsatt en viktig trend og det er spesielt lyseblå og hvit denim som dominerer denne sesongen. I kombinasjon med de romantiske skjørtene og toppene i kolleksjonen gir det en avslappet og kul look.

Nøkkelplagg for sesongen er vide bukser med striper eller knappdetaljer, lange kjoler i hvitt eller blomsterprint. Den høye midjen er i fokus med «paperbag» bukser og belter, som med fordel styles sammen med en croppet topp eller badedrakt.

For å få den uanstrengte dag til kveld looken kombineres den lange sommerkjolen med sneakers og denimjakke på dagen, mens på kvelden kan det byttes ut med høye hæler og en skreddersydd jakke.

Powered by Labrador CMS