Lindex med nytt designsamarbeid

Lindex presenterer designsamarbeid med den svenske mønsterdesigneren Emma von Brömssen.

Sammen har Emma og Lindex skapt en unik kolleksjon med nattøy, som også inneholder «mini me»-plagg med pyjamas for barn og baby.

- Vi er veldig begeistret for samarbeidet med Emma von Brömssen. Måten hun skaper magiske verdener i nordiske blåfarger på, gjør denne kolleksjonen spesiell. Kombinasjonen av hennes fantastiske mønstre og myke, behagelige materialer skaper tidløse favoritter, plagg som kan brukes år etter år», sier Madelene Ullbro, Design and Buying Manager Lingerie hos Lindex.

Emma von Brömssen er en mønsterdesigner som grunnla merkevaren sin i 2008 på den svenske vestkysten. Med fokus på bærekraft og kvalitet i kombinasjon med hennes harmoniske, nordiske farger og mønstre inspirert av naturen, sørger Emma for at hvert eneste plagg blir levende.

Sammen har Emma og Lindex skapt en unik kolleksjon med nattøy, som også inneholder «mini me»-plagg med pyjamas for barn og baby. Kolleksjonen støtter også en viktig sak: 10 prosent av salget går til WaterAid og deres arbeid for å forbedre tilgangen til rent vann og bedre sanitærforhold over hele verden.

- Jeg setter pris på Lindex’ inkluderende syn på kvinner og arbeidet de gjør for kvinner i Sverige og i resten av verden. Som en uavhengig designer gjør dette samarbeidet det mulig for meg å dra nytte av Lindex’ størrelse og være med på å gjøre en forskjell for land som mangler tilgang til rent vann, sier Emma von Brömssen.

Powered by Labrador CMS