Lindex satser i Danmark

Lindex åpner butikk i Danmark denne høsten. Butikken vil drives av en franchisetaker og åpner på kjøpesenteret Fields i København.

Publisert

Butikken har en sentral beliggenhet i kjøpesenteret med et salgsområde på ca. 700 kvadratmeter og vil tilby Lindex’ nyeste konsepter med alle forretningsområder: dameklær, barneklær, undertøy og kosmetikk. Kundene vil tilbys et moderne shoppingmiljø, og Lindex-butikken vil vektlegge motekonsernets skandinaviske arv i den siste interiørdesignen og med bærekraftige materialer, skriver selskapet i en pressemelding.

– Danmark er et spennende marked med mange motebevisste kvinner. Vi har siden 2009 tilbudt Lindex’ mote på nett i Danmark og har lenge vært interessert i å åpne fysiske butikker. Vi ser veldig frem til åpningen sammen med vår vellykkede franchisepartner, sier Johan Isacson, leder for Lindex Franchise.

Franchisepartner

Lanseringen er en videreføring av Lindex’ internasjonale utvidelse, og åpningen i Danmark gjennomføres sammen med den islandske franchisepartneren LDX 19, som i dag driver seks Lindex-butikker og netthandelen på Island. Fields-kjøpesenteret i København, eid av Steen&Strom/Klépierre, er et av de største kjøpesentrene i Skandinavia og Danmarks største med 79 300 kvadratmeter med detaljhandel under ett tak og 8,7 millioner besøkende per år.

I dag har Lindex 467 butikker i 17 markeder, inkludert 41 franchisebutikker, og netthandel over hele verden gjennom samarbeid med tredjeparter.

Lindex prøvde seg i Danmark på 80-tallet, uten å lykkes.

Powered by Labrador CMS