Mer bærekraftige materialer fra Lindex

Lindex' vårkolleksjon kommer fra moteselskapets konsept Your Smart Wardrobe.

Publisert

Her ønsker Lindex å veilede kundene sine til å gjøre mer bevisste kjøp og inspirere dem til å sette sammen en mer bærekraftig garderobe der alle plaggene blir brukt. Kolleksjonen har et feminint uttrykk og består av mer bærekraftige materialer, for eksempel tencel, lin, økologisk bomull og resirkulert polyester.

- Vi har skapt en kolleksjon med tidløs design, inspirert av den enkle skandinaviske moten, som kan brukes år etter år. Vi har jobbet hardt for å få en best mulig blanding av materialer fra mer bærekraftige materialer som lin, økologisk bomull, tencel og resirkulert polyester, sier Pia Ekholm, Design and Purchasing Manager for Lindex.

Kolleksjonen har et feminint uttrykk og består av ulike silhuetter fra utilitytrenden. Myke, nøytrale toner kompletteres av sterke farger, der gul er en nøkkelfarge. Karakteristiske detaljer for kolleksjonen er knytebånd, draperinger og snøringer.

- Med Your Smart Wardrobe ønsker vi å inspirere kundene våre til mer bevisst shopping. Det betyr å kjøpe klær du virkelig liker, som du kan ta godt vare på og bruke om og om igjen. Vi har fokusert på å produsere kolleksjonen i mer bærekraftige materialer, men vi har fremfor alt fokusert på å skape tidløs design som enkelt kan kombineres med de andre plaggene i garderoben din, sier Pia Ekholm.

Powered by Labrador CMS