Monki samarbeider med RFSU

I mai lanserer Monki en kolleksjon med t-skjorter og vesker sammen med RFSU. Samarbeidet tar sikte på å øke fokus på unge kvinners rett til å bestemme over egen kropp.

Publisert

Å fremme kvinners rettigheter og selvfølelse står sentralt i alt vi gjør i Monki, så jeg er veldig stolt over å lansere vårt samarbeid med RFSU, og oppmuntre unge kvinner til å være stolte av å kunne bestemme over egen kropp, sier Lea Rytz Goldman, administrerende direktør i Monki.
RFSU, svensk forening for seksuell informasjon, er en non-profit organisasjon og definerer kroppens rettigheter som alles rett til å bestemme over egen kropp, seksualitet og identitet.
- Etter vår erfaring blir det lettere å skape endringer når mange engasjere seg sammen. I en tid da kroppsrettigheter diskuteres rundt om i verden, hjelper samarbeidet med Monki med å øke bevissthet om dette temaet, sier Hans Linde, President for RFSU.

Kolleksjonen består av t-skjorter og vesker i begrenset opplag ned ti slagord: «This body got rights» og «Handle with love & respect». (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS