Elisabeth Peregi (Foto: KappAhl)

Ny toppsjef i KappAhl

Elisabeth Peregi er utnevnt til ny konsernsjef i KappAhl. Hun har solid erfaring i ledelse og retail fra stillinger i Lindex, og vil tiltre sin nye stilling våren 2019.

Publisert

- Jeg er veldig glad for å ønske Elisabeth Peregi velkommen til KappAhl. Med sin brede kompetanse og bransjeerfaring har hun det som trengs for å lykkes med å lede KappAhl gjennom den raske utviklingen av vår næring, sier Anders Bülow, KappAhls styreleder.

Elisabeth Peregi er 47 år gammel og har en master i bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen ved Göteborgs universitet. I nitten år har hun jobbet i ledende roller i Lindex, senest som ‘Country Manager’ i Sverige og Storbritannia, og tidligere som fungerende konsernsjef. Tidligere har hun hatt stillinger hos Lindex som finansdirektør, leder av franchiseoperasjoner og ‘Country Manager’ i Norge.

– KappAhl er et sterkt merke, og jeg gleder meg til å føre selskapet fram til nye suksesser sammen med mine nye kolleger, sier Elisabeth Peregi, KappAhls nye toppsjef.

KappAhl ble grunnlagt i Göteborg i 1953 og har 370 KappAhl- og Newbie-butikker, inkludert Shop Online, i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia. Salget i 2017/2018 utgjorde SEK 4,8 milliarder. Selskapet har ca. 4000 ansatte i ti land.(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS