Nytt konsept og nye materialer fra H&M

H&M introduserer et helt nytt konsept med utgangspunkt i materialer og prosesser med mindre påvirkning på miljøet.

Innovation Stories fra H&M skal lansere en rekke kolleksjoner i 2021. Hvert slipp vil feire fremtidens mote, og prosesser med mindre påvirkning på miljøet er sentralt. Først ut er Science Story.

H&M har et langsiktig engasjement for å lede en positiv endring i bransjen. Målet er klart; å bidra til fremgang og en moteindustri med mindre påvirkning på miljøet.

- Innovation Stories er et steg på reisen mot en bedre motefremtid - med et konsept som fremmer innovasjon, design og løsninger med mindre påvirkning på miljøet, heter det i en pressemelding.

Med Science Story for dame introduserer H&M nye materialer som EVO by Fulgar®, et biobasert garn fra ricinusolje, og Desserto, et plantebasert alternativ til skinn, laget av kaktusplanter. Blant nøkkelplaggene er hvite jeans med vide ben og avtakbar dobbel linning, en kort hvit skjorte med en oversized brystlomme og en klassisk tracksuit.

Energisk og iøynefallende tilbehør står i kontrast til kolleksjonens klassiske plagg; det chunky halskjedet med oransje virvler og smykkestener, samt matchende øredobber, grønne sandaler med høy hæl og blå solbriller i resirkulert plast.

- Innovation Stories er en plattform som løfter eksperimenteringen vår til neste nivå. Initiativet oppmuntrer vårt arbeid med forskere og utviklere, og retter oppmerksomheten mot våre progressive ideer. Science Story er en hyllest til årene General Information med forskning og eksperimenter bak disse utrolige materialene, sier Ella Soccorsi, konseptdesigner i H&M.

- Med dette konseptet fortsetter vi reisen mot sirkulær mote. Innovation Stories gir oss muligheten til å vokse og utvikle oss, samtidig som vi skaper varige plagg som vi håper at kundene våre vil elske og være stolte av, sier Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M.

Powered by Labrador CMS