AMFI Moa utvider

Kjøpesenteret AMFI Moa i Ålesund er utvidet med 35.000 kvadratmeter. I den nye delen er det nå nytt kinosenter, bibliotek og 40 nye butikker og spisesteder.

Publisert

Senterleder Anne Mari Kleppe gleder seg til åpningsdagen:

– 1. november åpner den nye delen av AMFI Moa i Ålesund. Vi er nå et stort regionssenter som tilbyr opplevelser, god mat og shopping under samme tak. Vi er en møteplass for hele regionen med ny kino, nytt bibliotek og 40 nye butikker og spisesteder, sier hun.

Blant de nye butikkene innenfor mote og tekstil er GANT, Tiger of Sweden, Only, Urban, Levis, Stormberg, Norrøna, Wagner, Polarn & Pyret, Dale, Dale Trend, Skoringen og First Feet.

Nytt kinosenter og bibliotek

I 3. etasje ligger Odeon Ålesund som har seks saler. Tre av salene er VIP-saler og det er kiosk og loungeområde tilknyttet kinosenteret. Moa Bibliotek åpner i 1. etasje. Biblioteket blir selvbetjent utenfor åpningstidene og det er to innganger – en fra gaten og en fra senteret.

Fra før har Amfi Moa 1500 arbeidsplasser, og den nye delen fører til 300 nye arbeidsplasser på kjøpesenteret.

Store møbelbutikker

Nytt på AMFI Moa, er satsingen på møbler og interiør.

– Vi åpner både Bolia og Home & Cottage. Disse butikkene selger møbler, interiør og design. Dette er noe vi ikke har hatt tidligere. Det har vært et bevisst ønske for oss å kunne tilby møbler og interiør på Moa. Dette er noe kundene våre har ønsket seg lenge, forteller Kleppe.

Nye spisesteder og kaféer

Det åpner totalt syv nye spisesteder, kaféer og restauranter på senteret

– Sabrura har et spennende konsept som serverer sushi og sticks. Espresso House har kaffe, kaker, salater og sandwicher. Jordbærpikene tilbyr en variert meny. Bæra lager smoothies og vil også ha matservering. Vinterhagen er en lokal restaurant og isbaren Funky Frozen Yogurt lar kundene lage sine yoghurtiskremer med forskjellige toppinger, sier Kleppe. Det er planer om å åpne restaurantkjeden O’Leary i 2019.

Stor åpningsfest

– Vi skal ha en stor åpningsfest 1. november. Det blir masse ulike aktiviteter for både barn og voksne. Alle butikkene har åpningstilbud og kinoen skal vise premieren til Bohemian Rhapsody, sier senterlederen. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS