Foto: Henrik Aasbø

Gulskogen måtte stenge 13 butikker

Lørdag måtte Gulskogen kjøpesenter stenge 13 butikker på grunn av store setningsskader i bakken som har skapt et ekstraordinært sikkerhetsproblem.

Publisert

I en melding på egen hjemmeside skriver senterleder Elisabeth Lohk: På grunn av teknisk vedlikehold har senterledelsen besluttet å midlertidig stenge deler av første etasje på Gulskogen.

Blir stengt over et år

Oppgraderingen innebærer at følgende butikker blir midlertidig stengt fra og med lørdag:

Elkjøp, Mester Grønn, XXL (1.etg) Kafe Kvisten, Meny, Loco, Gulating, ShoeDay, Vero Moda, Jack & Jones, Life, Telia, Vita, Norrøna og Bertel O. Steen pop-up.
Utbedringene planlegges gjennomført i løpet av 2019, og butikkene vil åpne igjen i slutten av 2019 eller begynnelsen av 2020.
– Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder og leietakere. Resten av senterets 100 butikker vil fortsatt holdes åpent og er trygt å besøke. Også vårt parkeringshus er trygt å parkere i. Dette er kontrollert og sjekket ut.

Rammer julehandelen

Dette rammer den aller viktigste sesongen først og fremst for butikkene som måtte stenge. Senterleder Elisabeth Lohk skriver avslutningsvis i meldingen:

– Vi håper våre kunder fortsatt tar turen til Gulskogen hvor 100 butikker står klare for å ta de imot for en hyggelig julehandel.

Powered by Labrador CMS