Markedskoordinator Inger-Anne Hem Andersen og senterleder Geir Ellefsen i Hvaltorvet

H&M utvider på Hvaltorvet

Hennes & Mauritz går mot strømmen og utvider på Hvaltorvet i Sandefjord.

Publisert

Den internasjonale kleskjeden Hennes & Mauritz har vært en viktig del av Hvaltorvet Kjøpesenter i Sandefjord siden senteret ble etablert for 30 år siden. Med sine 1100 kvm har det vært senterets største klesbutikk og en viktig inndrager for kvinner i nær sagt alle aldre.

– Det at Hennes & Mauritz velger nå å utvide sin butikk med 500 kvm og være til stede i to etasjer, synes vi er helt fantastisk. Det er spennende og veldig positivt at de satser på utvidelse nå når markedet for damekonfeksjon kan virke litt trått. Og at det skjer hos oss på Hvaltorvet, er vi virkelig stolte av, sier Geir Ellefsen, senterleder på Hvaltorvet.

Midt i byen

Hvaltorvet ligger midt i sentrum av Sandefjord og med 57 butikker og serveringsteder. Senteret åpnet første gang 1989, utvidet med et stort tilbygg i 2008 og har nå et totalt handelsareal på ca. 20.000 kvm. Senteret er godt besøkt, men opplever den samme trenden som mange andre kjøpesentra og varehandelen generelt: litt færre kunder – men de som kommer, handler mer, opplyser Ellefsen.

Oppløftende

– Det er oppløftende at Hennes & Mauritz ser et godt potensial i vårt marked og ønsker å tilby kundene våre en enda bedre handleopplevelse. Utvidelsen fører med seg ganske omfattende grep med etablering av heis og trapp inne i butikken mellom etasjene. Og med den nye etasjen etableres en herreavdeling med de siste trendene, kombinert med et tidløst og klassisk utvalg av herreklær. Det blir et bra tilskudd i Sandefjord, forteller senterlederen.

Hennes & Mauritz på Hvaltorvet ble i 2016 kåret til beste butikk av senterets kundeklubbmedlemmer.

Arbeidene med Hennes & Mauritz nye butikk starter i høst og den nyrenoverte butikken åpner våren 2020. I prosessen har Days Like This og Ødegaard Til Henne valgt å legge ned sine butikker på senteret.

Powered by Labrador CMS