Mall of Scandinavia årets kjøpesenter i Norden. Foto. NCSC

Mall of Scandinavia årets kjøpesenter i Norden

Mall of Scandinavia ble vinner av NCSC Nordic Award 2018. I finaleheatet slo de Puuvilla Shopping Center i Finland, CC Hamar og Fredriksberg Centret i Danmark.

Publisert

Siden 2009 har Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) delt ut denne prisen. Alle nominerte er nasjonale vinnere i sitt land.

Om årets vinner sier juryen: «Årets vinner beste nordiske kjøpesenter har et kvalitetskonsept som er velbalansert med sitt marked. De er innovative, uten å gå på akkord med de grunnleggende karakteristikkene som et velfungerende shoppingsenter må ha. Senterets ambisjoner har ført til mange besøkende, høy turnover, tilfredse medarbeidere og fornøyde besøkende. Dette har resultert i en sterk markedsposisjon i løpet av kort tid. Butikkmiksen, mat & drikke, underholdning og servicetilbudet er svært imponerende og markedsstrategien er klar. Aktiviteter har vært en suksess både for turister, kontoransatte så vel som innbyggere. Merkevaren er sterkt og senteret har blitt en destinasjon for mange utenfor markedsområdet. Senteret pusher grenser og hever ambisjonene for kjøpesenterindustrien i de nordiske landene og tar den nordiske regionen til en topplassering i Europa.»

Tidligere vinnere:

2017 FORUM Shopping Center, Helsinki, Finland

2016 Frederiksberg Centret Fredriksborg, Danmark

2015 Täby Centrum, Sverige

2014 Gulskogen, Norge

2013 Väla Centrum, Sverige

2012 Grand Samarkand, Sverige

2011 Sandvika Storsenter, Norge

2010 Oslo City, Norge

2009 Forum Nacka, Sverige

Powered by Labrador CMS