Nyåpning av AMFI Steinkjer

15. november åpner nye AMFI Steinkjer. Kjøpesenteret har bygd om, pusset opp og utvidet lokalene.

Publisert

– Med den nye utbyggingen har vi rigget det nye senteret for fremtiden og blitt enda mer attraktive for våre kunder. Vi får nå en butikkmiks som ingen andre byer på størrelse med Steinkjer er i nærheten av å ha. Et viktig fokusområde har vært å få flere spisesteder. Besøkende kan nå få blant annet god kaffe, kaker, salater, smørbrød, biff og hamburger. På nyåret tilbyr vi også sushi. I tillegg er vi glade for å øke varetilbudet med sportsutstyr, interiør, klær, elektronikk og leker, sier senterleder Bendik Holstad.

Den nye delen er på totalt 5000 kvadratmeter. Butikkene og serveringsstedene som åpner her er: elektronikkjeden Power, kaffebaren Espresso House, restauranten Grobian, Kid, Sport Outlet, KappAhl og lekebutikken Kozmos.

I 2019 kommer også sushirestauranten Sabrura og frisørsalongen Klipperiet.

– AMFI Steinkjer er et stort regionssenter som har et sekundærmarked som inkluderer de sørlige deler av Nordland fylke, mesteparten av gamle Nord-Trøndelag fylke og de nordlige deler av gamle Sør-Trøndelag fylke på Fosenhalvøya, sier Holstad.

900 arbeidsplasser

AMFI Steinkjer er Trøndelags største kjøpesenter målt i areal og antall butikker. På senteret jobber det ca. 800 personer, og den nye delen fører til ca. 100 nye arbeidsplasser.

Dekoren i den nye delen henter inspirasjon fra lokalområdet. Her er bilder av både helleristninger og den berømte hagestolen på Oftenåsen.

– Vi ønsker å være et sted hvor lokalbefolkningen kan møtes over en kaffekopp og hvor de kan finne et stort utvalg av ting de trenger til hjem, hobby og fritid. Amfi Steinkjer har en urban butikkmiks som gir besøkende en storbyopplevelse, sier Bendik Holstad.

Senteret arrangerer en stor åpningsfest på senteret 15. november. Det er planlagt mange aktiviteter under åpningen,blant annet julehusåpning, underholdning for barn og voksne, samt gode timestilbud i butikkene.

Powered by Labrador CMS