norrona_roldal

Klær for bakken og byen

Med sesongens kolleksjon viser Norrøna at man ikke nødvendigvis må velge god funksjonalitet foran design når de kjølige høst- og vinterdagene står for tur.

Publisert

Her har produsenten gjort mye for å lage klær som passer både for en tur i skibakken og en tur i byen. Blant høydepunktene i år kommer det urbane freeridekonseptet Røldal i ny drakt. Flasker er forvandlet til fleece og produsenten kan by på mange nye spreke farger og detaljer.

Norrønas kolleksjoner og ulike konsepter er inspirert av norsk natur, og har fått navn og relevant funksjonalitet med utgangspunkt i spesifikke steder i landet. Konseptene presenterer på denne måten ulike bruksområder, og gjør det enklere for kunden å velge riktig utstyr tilpasset behov. Med et eget livsstilkonsept og klær egnet for de aller fleste utendørsaktiviteter, sørger sesongens kolleksjon fra Norrøna for at man holder seg varm, tørr og stilfull på samme tid.

Funksjonelt og urbant

Røldal er for den som ønsker å se bra ut samtidig som man holder deg varm og tørr, plagg som passer like fint i skiløypa som på byvandring. De viktigste tekniske spesifikasjonene for ski- og snowboardkjøring sammen med tøffe designelementer gir en anvendelig kombinasjon.

Lofoten er slitesterke klær med tekniske detaljer som passer for ski- eller snowboardkjøring i dramatisk terreng. Lofoten kjennetegnes nettopp av det dramatiske landskapet, og produktene i dette konseptet er utviklet for å tåle selv de hardeste værforhold.

For toppturer

Lyngen-konseptet er tilpasset de mest ihuga toppturentusiastene, og sørger for at du får en lett vei opp – og en enda lettere vei ned igjen. Landskapet i Lyngsalpene har i lang tid vært til inspirasjon for naturentusiaster, og disse klærne puster når du er aktiv og varm – slik at du kan konsentrere deg om å nyte omgivelsene.

Urbant, teknisk og miljøvennlig

/29 er Norrønas urbane livsstilkonsept tilpasset hverdagens utfordringer. I tillegg til å by på de viktigste tekniske spesifikasjonene, er fokuset her rettet mot komfort og stil i tiden før og etter fysisk utfoldelse.

Powered by Labrador CMS