sca-ulven-saramarte

Sca Ulvensk minimalisme

Designerduoen Sca Ulven lar seg inspirere av både København og Stockholm, så vel som Moelv, hvor de holder til. Det skaper en spennende høstkolleksjon som oser Skandinavisk minimalisme.

Publisert

Høsten og vinterens kolleksjon har en subtil fokus på rene snitt og farger. I tråd med tidligere kolleksjoner fokuserer også denne på samspillet mellom tekstil og plaggets konstruksjon. Enkelt og rent, med raglanermer som nøkkelelementer i kjoler og topper for en draperende effekt, som viser tekstilene fra sine beste sider.

Kolleksjonen inneholder foruten topper og kjoler, store og deilige ulljakker og behagelige bukser.

– Vi kalte denne kolleksjonen ”a safe place” og jobbet med funksjonelle former som i sin enkelhet fungerer som en naturlig barriere mellom deg selv og omverden, sier Sara C. Andersson.

Fargepaletten er rolige farger som grått, svart og khaki ispedd poppende farger som klar blå, samt Sca Ulvens egetdesignede mønster på bomull- og silkeplagg.

I februar 2012 var Sca Ulven nominert til den prestigefylte prisen Nåløyet, som magasinet Henne står bak. Til tross for at de ikke vant prisen for beste designere, fikk de vist seg nok til å bli solgt inn i Match-kjeden.

– Match hadde sett oss under Nåløyet og viste interesse. De synes vår design passet godt inn i deres merkemiks, og vi er superglade for å samarbeide med en stor kjede som Match fremover, sier Sara C. Andersson. Kolleksjonen er i butikk fra starten av september 2012.

(pressemelding)

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97