Jan Egil Flo
Jan Egil Flo

Flo kjøper Brandstad og Wagner

Jan Egil Flo i Retail Drift kjøpte opp Brandstad- og Wagnerbutikkene kort tid etter at konkursen i eierselskapet Wagno AS var et faktum. Nå blir det videre drift og opphørssalg i en måned.

Publisert

Det kom inn flere bud på boet til Wagno AS, men Retail Drift lå høyere enn de andre.

– Vi har kjøpt varelager, inventar, utstyr og varemerker og skal drive butikkene videre i en måned for å rydde opp og holde opphørssalg, sier Jan Egil Flo til Tekstilforum. - Hva som skjer videre er ikke avklart. Det er ikke aktuelt for meg å drive videre etter opphørssalget, men vi har allerede fått henvendelser fra flere seriøse aktører som ønsker å kjøpe hele Brandstad-kjeden og enkelte Wagner-butikker, fortsetter han.

Flo kjenner Brandstad-butikkene godt, ettersom han som Moods of Norway-sjef eide kjeden fram til PWT Group kjøpte den i 2018.

Flo er en opptatt mann om dagen. Oppkjøpet av Brandstad og Wagner kommer bare en drøy uke etter at han sammen med Finn Einar Kvamme og Bjarøy-gruppen kjøpte boet til Ricco Vero og bidro til at merket reetableres og drives videre.

Moods-come back

Flo er også hovedeier i Moods, som ble etablert etter konkursen i Moods of Norway. I tillegg til en butikk i Grensen i Oslo og i Stryn har Moods hatt pop up-butikker i Trondheim og Bergen fra januar til 1. mars i år. Nå konstaterer Flo at det nåværende Moods-konseptet skrinlegges. Butikken i Grensen stenges i juli, da leiekontrakten går ut, og i stedet planlegger han et come back og relansering av Moods of Norway til høsten.

Powered by Labrador CMS