- Viktig at vi leverandører kan tilby noe ekstra, sier Martin Ellingsen i Be Bold.
- Viktig at vi leverandører kan tilby noe ekstra, sier Martin Ellingsen i Be Bold.

Tilbyr kundene gratis webinar om kriseledelse

Det er viktig at vi som leverandører gir kundene våre noe ekstra i vanskelige tider som disse. Derfor tilbyr vi kundene våre et gratis webinar om ledelse i krisetider, sier Martin Ellingsen i Be bold.

Publisert

Han er distributør for Cole Haan sko og agent for det svenske klesmerket Sätila, og i disse dager sender han ut invitasjon til kundene sin om gratis webinar om kriseledelse med en av de fremste prestasjonsutviklerne i Norge, Alf Inge Cleve-Stiansen.

- Vi lever i en krevende tid med nedstengninger, stadige endringer og innskjerpinger av smittevernregler og butikker som går en usikker tid i møte. Det er i ekstra krevende tider lederskap og selvledelse blir svært viktig. Noen forsvinner, mens andre kommer styrket ut av det. Det krever et spesielt tankesett, både hos ledere og medarbeidere. Be Bold er selvsagt opptatt av at vi alle kommer best mulig ut av denne situasjonen som har rammet oss alle på en eller annen måte. Dette var ment som et tilbud til Be Bolds eksisterende kunder, både eiere, butikksjefer og andreinteresserte, men jeg har fått så mange henvendelser at jeg velger å tilby webinaret til andre også, sier Ellingsen.

Han er glad for å kunne samarbeide med en så erfaren fagmann som Alf -Inge Cleve-Stiansen:

- I snart 20 år har Cleve-Stiansen arbeidet som leder- og prestasjonsutvikler i ulike bransjer inn- og utlands. Han ser at det er noen helt tydelig trekk hos de menneskene og virksomheter som kommer seg godt gjennom kriser. Det vil han dele i dette webinaret. Ta gjerne med alle ansatte i butikken til dette – det er garantert innhold som vil være aktuell for alle, sier Ellingsen.

Meld deg på webinaret her:

Powered by Labrador CMS