- Hjelper butikkene med å redusere risiko

- Varer med omgående levering blir bare viktigere og viktigere. Butikkene må redusere risiko og ha muligheter til å kjøpe inn gjennom sesongen. Som leverandør med omgående levering bidrar vi sterkt til dette.

Publisert

Det sier Ralph-Sparre Enger, bransjeveteran med fortid i blant annet In Wear, Mexx og B2 Clothing. Han hadde egentlig trukket seg litt tilbake fra tekstilbransjen, men er nå tilbake for fullt igjen, som medeier og styreformann i 1621 Clothing.

- Tilfeldighetene ville det slik at jeg ble kjent med Lise-Kari Nysted som ønsket å satse på salg av klær, og dermed er det full fart igjen, med omtrent samme konsept som jeg hadde i B2 Clothing – omgående varer fra Paris.

Navnet 1621 Clothing er resultatet av et godt samarbeid med kommunikasjonsbyrået Creative Garden og det faktum at han var lei av alle fantasifulle, intetsigende ord i firmanavn. Og hvis det ikke skulle være et ord, måtte det bli et nummer. Nærmere bestemt postnummeret til bostedet Hankø, 1621.

- 1621 Clothing skal bygges med seriøsitet og riktige holdninger fra bunnen av. Vi skal være en seriøs leverandør og partner for våre kunder, slår han fast.

Han og Lise-Kari Nysted har ifølge eget utsagn «lekt seg» og fått juling i markedet det siste halvannet året. Og dermed samlet den nødvendige erfaringen og kunnskapen til å gå videre og satse for fullt. Lise-Kari er sammen med agent Silje Solhaug i full gang med å selge seg inn, og har hittil fått en god start med 40 kunder.

- Vi er i ferd med å finne vår retning: trendy look og kvalitet er viktigst, alder og pris er mindre viktig. Vi søker etter damer som er trygge på seg selv og sin stil, og som er opptatt av å orientere seg i motebildet. Vi er spesielt sterke på kjoler og topper, og deler kolleksjonene i tre segmenter: basic, nyheter og limited edition – de siste nyhetene. Vi kommer med seks til åtte kolleksjoner årlig og leverer en til to uker etter at ordren er satt, forteller Nysted, som deltar på minimessa i Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø fra 16. til 22. april.

Powered by Labrador CMS