John Ødegård Jensen

Park Lane tilbake

Park Lane er tilbake. Etter at selskapet gikk konkurs i fjor Airport Retail Group kjøpt opp merket. Under moteuka har merket pop up showrom i Moteforum for å betjene gamle og nye kunder.

Publisert

- Vi har bestemt oss for å kutte ut damekolleksjonen og konsentrerer oss nå om herreklær. Park Lane kommer til å være et viktig og synlig merke i alle ARGs butikker på alle flyplassene i Skandinavia, og vi vil være til stede på messene for å betjene gamle og nye engroskunder, sier John Ødegård Jensen, ansvarlig for engrossalg i Norge.

- For gründer og designer Ola Thörn Linde var konkursen et hardt slag, Men med nye eiere har han fått tilbake gnisten og presenterer en herrekolleksjon for høst/vinter 2019 som viser at han har funnet tilbake til Park Lanes DNA: Typisk «english american», med en ungdommelig, sporty stil som passer godt i det skandinaviske markedet. Med den gode passformen og komforten som merket er kjent for. Det er etablert en liten, effektiv organisasjon med stor vekt på effektivitet i alle ledd. Dette gjør at vi kan operere med meget gode kalkyler, opp mot fire til forhandlerne, noe som vil gjøre Park Lane til et lønnsomt merke, sier Ødegård Jensen.

Powered by Labrador CMS