Martin Ellingsen er distributør for Cole Haan

Dressko med joggeskokomfort

- Dress- og fritidssko med joggesko. Denne kombinasjonen gjør at Cole Haan selger svært godt i Norge, sier distributør Martin Ellingsen i Be Bold.

Publisert

Cole Haan er et gammelt merke, etablert av to amerikanere i 1928, med et navn som er en sammensetning av deler av gründernes etternavn. Det ble kjøpt opp av Nike i 1992. Etter 20 år i Nikes eie ble det solgt til finansselskapet Apax Partners i 2012. Men 20 år i Nike-familien preger skoene. Her er mye av jogge- og løpeskoenes såleteknologi med demping og komfort brakt inn i både dressko, fritidssko og sneakers. Noe som gjør skoene svært behagelige og komfortable å bruke.

- Tenk deg å putte skoene ned i en dressko og likevel føle det som du går rundt med joggesko. Dette er sko som passer utmerket inn i den sporty athleisure-trenden som preger kleskolleksjonene i dag. Her har vi komfort, demping. Lav vekt, fleksibilitet og god ventilasjon, sier Ellingsen.

Han selger Cole Haan til både sko- og fashionbutikker, men konstaterer at høyprofilerte fashionbutikker er det viktigste kanalen for denne typen sko. Teknologien og materialer i høyeste kvalitet gjør at de ligger i et forholdvis høyt prisleie.

- Jeg har fått en god distribusjon i Norge, med en rekke av de beste, høyprofilerte sko- og fashionbutikkene over hele landet, sier Ellingsen, som har showom i Maridalsveien 87. Her har han også yttertøykolleksjonen Mammut Delta X.

Powered by Labrador CMS