Åge Norem

Åge Norem tar over B-jeans by Bessie

Åge Norem overtar salgsansvaret for B-jeans by Bessie i Norge.

Publisert

Det danske familieselskapet får dermed en meget erfaren mann til å videreutvikle det viktige norske markedet, noe eier Kresten Bo Petersen setter pris på:

- Norge er vårt viktigste marked ved siden av Danmark, og vi er meget glade for at Åge har takket ja til å utvikle B-jeans by Bessie videre i Norge. Han har lang erfaring i bransjen, kjenner det norske markedet svært godt, og har vel hatt kontakt med en stor del av de som selger dametøy i Norge.

Det samme har Petersen gjort selv også, så han vet godt hva han snakker om. Nå trapper han ned reisevirksomheten i Norge, men han og sønnen Kasper vil fortsatt være med på messene i Norge.

- Dere blir ikke kvitt meg helt, flirer han.

- Jeg føler meg heldig som får muligheten til å jobbe med et så godt og veletablert merke som B-jeans. Jeg gleder meg til å ta fatt for å vedlikeholde og utvikle merket i Norge. Vi har fortsatt stort potensial, spesielt med å få opp suppleringsgraden på B-jeans sin gode B2B-løsning. Det skal jeg jobbe mye med, sier Norem, og legger til:

- Bessie er en flott organisasjon å jobbe for, med en ledelse jeg har god kjemi med, og en miljøriktig og ansvarlig produksjon. Ute i markedet i Norge har jeg en stor fordel ved at jeg kjenner minst 80 prosent av kundene fra før, så dette blir som «å komme hjem igjen».

Powered by Labrador CMS