Inez NærupSSS

Agentskifte etter 36 år

Sindre Hofmo og Inez Nærup blir nye agenter for svenske House of Saki med merkene Saki og Rockandblue i Norge. Sindre selger herrekolleksjonene og Inez tar seg av damekundene.

Sindre Hofmo

Det skjer etter at Tor Lund i Kaare Lund AS velger å trappe ned av helsemessige årsaker, etter 36 år (!) som de svenske jakkemerkenes representant i Norge.

Hofmo og Nærup er samstemmige: Tor Lund har gjort en kjempejobb, og det blir store sko å fylle!

De har begge et meget godt utgangspunkt: Lund har sørget for at Saki og Rockandblue er godt etablert og kjent i Norge.

Begge merkene er mest kjent for skinnjakker i høy kvalitet, men har også modeller i andre kvaliteter. Saki med en klassisk stil, og Rockandblue rettet mot en mer ungdommelig kjøpergruppe.

- Jeg er glad for at Tor skal bistå i en overgangsfase, for jeg har mye å lære og sette meg inn i. Samtidig vet jeg at jeg møter erfarne, kunnskapsrike og kvalitetsbevisste kunder som vet hva de vil ha. Saki passer godt inn sammen med mine andremerker, In Front og jeansmerket J & Co Cosmetic Jeans. I tillegg til jakker inneholder damekolleksjonen også kjoler, skjørt og bukser i skinn, noe som er en stor fordel, sier Inez Nærup.

- Med Saki og og Rockandblue kan jeg tilby hele spekteret av jakker, ettersom jeg har S 4 fra før. Merkene utfyller hverandre på en god måte, og gjør at jeg kan fremstå som totalleverandør av jakker, sier Sindre Hofmo, som kjenner de aller fleste Saki- og Rockandblue-kundene fra før.

Powered by Labrador CMS