Aigle – sporty og koselig

Aigle er sporty på en annerledes, koselig måte. En kolleksjon som favner bredt og som kan brukes av alle, uansett stil og alder, sier Nina Backe Gulbrandsen i Gulbrandsen Agencies.

Publisert

De selger det franske merket på niende året og er fornøyd med utviklingen, men ønsker seg naturlig nok større distribusjon i Norge. – Det er en interessant kolleksjon som passer mange ulike kundetyper, og som har vist seg å gi godt salg for dem som satser. Så vi håper at flere tar seg tid til å bli bedre kjent med merket, sier Nina.

Nina Backe Gulbrandsen viser hvordan Aigle matcher lag på lag.

Bred distribusjon

Aigle har både dame- og herrekolleksjon og en stor skokolleksjon. - Et interessant trekk ved Aigle er at vi har stor bredde i kundeporteføljen vår. Vi er inne i motebutikker, skobutikker, livsstilsbutikker, fjelldestinasjoner og sportsbutikker, sier hun.

Det er et typisk outdoormerke, med yttertøy i tekniske kvaliteter, som er vind- og vannavstøtende. Her brukes både Goretex og Aigles eget patenterte MTD.

Matcher lag på lag

I tillegg inneholder kolleksjonen mellomlagsjakker i fleece, ull og flere andre kvaliteter, strikk og skjorter o bluser med egenutviklet Liberty-print, som gjør at det skiller seg godt ut fra andre outdoor-merker. Det brukes standardfarger og sesongfarger. Alle farger er koordinerte, slik at alle plaggene matcher lag på lag. Det gjelder også sko og støvelkolleksjonen.

Sesongens kolleksjon er større enn noen gang, blant annet med korte og mellomlange jakker og kåper med dun. Herrekolleksjonen har i tillegg en egen jaktlinje.

Start i 1853Det hele startet i 1853 med produksjon av gummistøvler rettet mot hesteeiere og hestesport. Etter hvert ble d det utvidet til gårdbrukere og landarbeidere, og senere rette inn mot motebransjen, både med sko og klær. I dag presenteres at stort spekter av sko og støvler, både i rågummi og skinn: støvler i rågummi i lave, halvlange og høye varianter, med og uten fôr. Rågummien gjør støvlene myke og komfortable. De mest eksklusive utgavene er foret med kalveskinn. Aigle har også en stor kolleksjon med barnestøvler i naturgummi.

Powered by Labrador CMS