B.Copenhagen inspirert av København

B.Copenhagen lar seg igjen inspirere av vakre København i SS 22-kolleksjonen.

«Stemningen preges av pulserende storbyliv, og B.Copenhagens stil passer godt inn, enten du er på jobb, på café med venninnene eller på byen. Med B.Copenhagen føler du deg alltid med på moten, feminin og velkledd uten at det går ut over komforten, heter det i kolleksjonsrapporten fra BTX. Sesongen er oppdelt i tre fargetemaer. En luksuriøs stemning med tidløse camel-farger og off white, kombinert med utvaskede blå fargetoner og støvet rødt til tidlig vår. Blant mønstre og motiver er grafiske mikroblomster inspirert av byens vårhager, kuber og dyreprint.

De rolige blåtonene fortsetter i neste fargetema, hvor de får selskap av støvet gul, som danner kontrast og tilfører ny energi. Her hentes det igjen inspirasjon fra blomstene, men i en mer abstrakt og kunstnerisk fortolkning, som ses på maxikjoler og topper. Friske, feminine striper i hvitt og lyseblått og små kubemønstre tilfører raffinement.

Det siste fargetemaet er inspirert av byens hager og tradisjonsrike parker med den neddempede «Garden Green” kombinert med en kremet cafe-latte-farge og brent oransje

Kolleksjonen er preget av mange detaljer. Som for eksempel ballongermer, trekvart-ermer, snørelukninger, broderier og nye kragedetaljer.

Powered by Labrador CMS