Camel Active hos Kjellman Tekstil

- Dette var en mulighet jeg bare ikke kunne si nei til, sier Martin Kjellman i Kjellman Tekstil etter at han overtar agenturet for Norge på Camel Active herreklær fra årsskiftet.

Publisert
Martin Kjellman får agenturet på Camel Active fra årsskiftet.

- Camel Active er et meget kjent og anerkjent internasjonalt merke som de aller fleste har et forhold til. Det merket jeg tydelig da jeg begynte å fortelle kundene mine at jeg ville få merket i høst. De aller fleste var positive og gjorde faktisk avtaler før kontrakten var signert. Mange fikk full tenning og slo fast at «dette er noe vi mangler i vår butikk», sier en fornøyd Kjellman, som også har signert avtale med Texcon om Camel Active.

- Jeg skal selge hele herrekolleksjonen. En stor fordel ved merket er at de har et stort størrelsesregister, opp til 6XL. Camel Active er et ungdommelig, tøft merke som retter seg mot en annen kundegruppe enn Bugatti, slik at det ikke oppstår noen form for konkurransesituasjon mellom dem. Derfor skal jeg fortsatt selge Bugatti yttertøy. Men skjortemerket Casa Moda/Venti blir avviklet, sier Martin Kjellman. Camel Active dame skal fortsatt selges fra Danmark.

Om Camel Active:

Camel Active er et meget kjent og etablert internasjonalt livsstilsmerke. Det står for en klassisk, casual og trendy stil og omfatter både en bred kleskolleksjon for menn og kvinner, tilbehør og sko. Med inspirasjon fra reiser til fjerne destinasjoner har merket markert seg med trendy, funksjonelle produkter med høy kvalitet i førsteklasses naturmaterialer. Kolleksjonene preges av en koordinert fargeskala slik at alle plagg kan mikses og matches.

Powered by Labrador CMS