DAWNXDARE hos Label

Lasse Brinck Løvstad i Label Agenturer presenterer et nytt merke, danske DAWNxDARE under moteuka.

Publisert

DAWNxDARE ble presentert for første gang i København i februar 2016. Et merke som retter seg mot den moderne kvinnen med fokus på kvalitet og identitet.

- Det handler om livsstil. Vi ønsker å nå den kresne kunden som ønsker noe ekstra. Vi tar sikte på å skape moderne tidløshet, der plaggene kan brukes til ulike årstider, sier designer Charlotte Vadum, som har en lang historie i motebransjen.

- DAWNxDARE er en kolleksjon for dem som verdsetter god livskvalitet og som ikke er redd for å betale litt ekstra for en høy kvalitet. Tanken bak merkevaren er å skape en kolleksjon som inneholder alle de nødvendige elementene som gjør at du føler deg velkledd tidlig, fra "DAWN", til sent på kvelden, hvor festen begynner og kjolene trenger en mer sexy stil - "DARE".

- Vi ønsker å skape et univers hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hvor det ikke er gjort noen kompromisser. Videre har vi lagt til livsstilprodukter som aromalys, puter og tepper. Som sammen med basevarer, strikk og festlige kjoler er kjernen i merkevaren, forteller designer Charlotte Vadum.

- DAWNXDARE er et flott merke som vi venter oss mye av, og som passer godt inn sammen med våre øvrige merker, sier Lasse Brinck Løvstad.

Stor Lois-suksess

Det er tre år siden han tok over agenturet på Lois i Norge, og han gleder seg stort over den suksessen det tradisjonsrike merket har hatt. – Det har vært en fantastisk reise, med en formidabel økning hvert år, noe som har ført til at vi nå har 95 kunder i Norge, sier Brinck Løvstad.

Powered by Labrador CMS