Fra venstre: Peter Stengade, Carsten Søndergaard og Niels Bruun. Foto: Bruun & Stengade

Endringer i Bruun & Stengade

Den opprinnelige duoen bak danske Bruun & Stengade, Peter Stengade og Niels Bruun, kjøper ut sin partner Carsten Søndergaard, som har vært partner de siste årene..

Publisert

I en pressemelding fra selskapet heter det:

”De seneste ti år hos Bruun og Stengade har vært en fantastisk reise med mange opplevelser og gode resultater både på det danske og utenlandske marked. Jeg er derfor utrolig stolt av alt det vi har opnådd sammen,” uttaler Carsten Søndergaard, har tatt aktivt del i virksomhetens utviklings- og strategiarbeid med fokus på internasjonal ekspansjon og generell branding.

- En udramatisk avslutning på et langt og meget verdifullt samarbeid som har tatt vår virksomhet til nye høyder, uttaler medeier Niels Bruun og fortsetter: - Utviklingen de siste ti år har vært enormt positiv, men nå tar vi fatt på et nytt kapittel, og vi har heldigvis funnet en løsnin, som vi alle tre er godt tilfredse med.

Bruun & Stengade eksporterer til 18 land, herunder Canada, USA, India og Singapore, fordelt på 600 butikker. I Norge selges merket av AB Osen. (Kilde: Tøj)

Powered by Labrador CMS