Butikken i Grensen er Floyds flaggskip. Nå kommer det fem nye Floyd-butikker

Fem nye Floyd-butikker

- Korona-krisen har vært tøff for alle, men fordi vi var raske på labben og tok nødvendige grep raskt, har vi kommet oss godt gjennom en tøff periode. Derfor er vi klare til å satse videre og gi gass igjen med nye butikker, sier medeier og daglig leder Tommy Smith i Floyd.

Publisert

Det betyr at det åpnes fem nye, egeneide Floyd-butikker i løpet av året, og det kommer flere neste år. To av de fem butikkene er allerede åpnet. Det har skjedd i Horten og hjembyen Holmestrand. I løpet av de neste månedene åpnes det Floyd-butikker i Bodø. Tromsø og Strømmen Storsenter.

Dermed har Floyd rundt 20 egeneide butikker, i tillegg til 27 samarbeidsbutikker og rundt 200 frittstående kunder. Og Smith er klar for flere: - Vi vil ekspandere, styrke varemerket og forbedre vår posisjon i alle landsdeler. Både med flere egeneide butikker og med flere samarbeidsbutikker. Så hvis det er noen som ønsker å åpne ny Floyd-butikk, eller omprofilere butikken sin, er det bare å si fra, sier han.

Han mener Korona-krisen har vist at Floyd har et robust konsept som kan takle uforutsette krise og hendelser på en god måte:

Tommy Smith

- I etterkant av det som skjedde i mars i år kan vi slå fast at Floyd har et solid og godt konsept som kan tåle slike kriser. Vi jobber så tett opp mot sesongene at vi er i stand til å snu oss raskt rundt og unngå at vi blir sittende med store lagre med usolgte varer. Vi tok noen raske og riktige beslutninger i nært samarbeid med kundene våre, slik at vi fikk tilpasset vareleveringer og avtalt betalingsutsettelser for dem som trengte det. Dermed fikk vi ut varer i riktig tempo, uten at verken vi eller kundene ble sittende med store lagre utover sommeren. Derfor er vi på offensiven og klare til å satse videre, og det er hyggelig å kunne konstatere at partnere med høy andel av Floyd-varer har kommet seg godt gjennom krisen og er klare til å satse videre, sier han.

Powered by Labrador CMS