Ali Reza og Jan-Erik Hauer Århus

FRWRD dekker sko, sport og fashion

- Vi vil satse bredt og satser på merker som innenfor både sko, sport og fashion, og vi dekker både barn, herre og dame, sier Ali Reza og Jan-Erik Hauer Århus i det nystartede agenturet FRWRD Agency i Hegdehaugsveien 24.

Publisert

- Vi ønsker flere bein å stå på. Markedet for klær er krevende. Derfor er det viktig for oss å kunne nå ut til ulike kundegrupper og butikker, både innenfor fashion og sport og sko, til voksne og barn. Vi satser særlig på barn og sko, sier Ali.

FRWRD har et tett og godt samarbeid med svenske Selected Brands og er agent for flere av deres merker. Det gjelder blant annet Superdry sko og Polo Ralph Lauren barnesko.

Store muligheter for Kappa

Et merke som Ali har stor tro på, og som han regner med kan bli blant bedriftens største, er Kappa. Her tilbys både dame- og herreklær, sport og sko.

Han viser rundt i det innholdsrike showrommet som så absolutt understreker det med å satse bredt:

Jeans fra Danmark

- Fra Danmark kommer jeansmerket Why7, et merke i sterk vekst, og som navnet tilsier, har 7 modeller. – Det er et merke som er lett å forholde seg til. Få modeller, helt fleksible innkjøp uten minimumsgrenser og store muligheter for å supplere gjennom hele sesongen. Det ligger til enhver tid godt over 20.000 par jeans på lager i Danmark.

Sammen med lav pris, god kvalitet og gode kalkyler har Jan-Erik stor tro på at merket vil få en bratt vekstkurve i Norge.

Bærekraftig undertøy

FRWRD har også et dansk undertøysmerke, Underprotection, som er laget av resirkulerte naturmaterialer og plantefiber. – Det er fargerikt, sensuelt og delikat. Og fremfor alt miljøvennlig. Og hvis du skal kle deg mer bærekraftig enn dette, må du være naken, slår Ali fast. Nettopp materialvalget og delikat design har gjort at merket har vokst kraftig i løpet av kort tid.

Tekniske jakker

Elvin er tekniske jakker beregnet på det nordiske markedet. Her selger vi både til dame og herre, med 3-kalkyle.

De har også agenturet på H2O, Fila undertøy og sokker, termosflaskene Glacial, hvor en del av omsetningen går til World Wildlife Fond, og skomerkene Diadora, Kappa, Superdry og danske No Nation, et merke med lavt prispunkt og gode kalkyler som Ali regner med blir populært som lavprisalternativ eller kampanjeprodukt ute i butikkene. Vi opererer bare med innpriser, slik at kundene selv kan bestemme prisen ut av butikk, sier han.

Dette er listen over merkene i FRWRD:

KAPPA (Barn, sport, fashion og sko)

DIADORA (Barn, sport, fashion og sko)

Bread & Boxer

Elvine

FILA (kun sokker og undertøy)

H2O

Glacial

Why 7

No Nation

Polo Ralp Lauren ( kun barnesko )

Superdry ( kun sko )

Underprotection

Fiamme

ScentAir duftprodukter

Powered by Labrador CMS