Kent Vingelsgård (t.v.) og André Kristiansen

Garcia og miljømerker i KV Agency

Nyetablerte KV Agency selger Garcia og to merker med sterk miljøprofil, Knowledge Cotton Apparel og Velour.

Publisert
Velour med verdens første svanemerkede jeans

Etter mange år som salgssjef i Matinique jobbernå André Kristiansen sammen med Kent Vingelsgård i KV Agency, med showrom i andre etasje i bygg 4 i Maridalsveien 87.

Foreløpig har KV Agency tre agenturer: Garcia dame og herre, svenske Velour og danske Knowledge Cotton Apparel. Kristiansen og Vingelsgård skal selge alle tre merkene i hver sine distrikter. – Tre merker som står godt til hverandre, og som vi tror har gode muligheter i Norge, sier de to.

Garcia er størst og viktigst i dag. Det nederlandske merket er godt innarbeidet i Norge og har store vekstmuligheter. Ikke minst fordi hele organisasjonen har utviklet seg svært positivt etter at Mark Hommelberg tok over som ny CEO og Skandinavia-kontoret i København er blitt styrket.

- Det har skjedd mye positivt, både med organisasjonen og kolleksjonene. Garcia har en bred kolleksjon som passer godt inn i mange typer butikker, noe vi erfarte under forrige messe, da vi fikk inn flere høyprofilerte butikker som kunder. Grunnen er at vi kan tilby noe som overrasker positivt, både pris- og kvalitetsmessig, med en sterk organisasjon i ryggen, sier Kent Vingelsgård.

Knowledge Cotton Apparel er et dansk merke med sterk miljøprofil. Det legges stor vekt på miljø og bærekraft i materialvalg og hele produksjonsprosessen, med bruk av organisk ull og bomull og resirkulerte materialer. Selskapets mål er å være klimanøytralt i 2020. Knowedge Cotton Apparel presenterer en bred kolleksjon med t-skjorter, polo, skjorter, sweats, strikk, blazere, jakker og bukser.

I dag selges merket i Brandstad-kjeden, men har ikke hatt noe engrossalg i Norge tidligere. – Et merke som har store muligheter, slår Kristiansen og Vingelsgård fast.

Det svenske merket Velour by Nostalgi har også en sterk miljøprofil, og lanserte i fjor verdens første Svane-merkede jeans.

Powered by Labrador CMS