Kent Vingelsgård (t.v.) og André Kristiansen
Kent Vingelsgård (t.v.) og André Kristiansen

Garcia og miljømerker i KV Agency

Nyetablerte KV Agency selger Garcia og to merker med sterk miljøprofil, Knowledge Cotton Apparel og Velour.

Publisert
Velour med verdens første svanemerkede jeans
Velour med verdens første svanemerkede jeans

Etter mange år som salgssjef i Matinique jobbernå André Kristiansen sammen med Kent Vingelsgård i KV Agency, med showrom i andre etasje i bygg 4 i Maridalsveien 87.

Foreløpig har KV Agency tre agenturer: Garcia dame og herre, svenske Velour og danske Knowledge Cotton Apparel. Kristiansen og Vingelsgård skal selge alle tre merkene i hver sine distrikter. – Tre merker som står godt til hverandre, og som vi tror har gode muligheter i Norge, sier de to.

Garcia er størst og viktigst i dag. Det nederlandske merket er godt innarbeidet i Norge og har store vekstmuligheter. Ikke minst fordi hele organisasjonen har utviklet seg svært positivt etter at Mark Hommelberg tok over som ny CEO og Skandinavia-kontoret i København er blitt styrket.

- Det har skjedd mye positivt, både med organisasjonen og kolleksjonene. Garcia har en bred kolleksjon som passer godt inn i mange typer butikker, noe vi erfarte under forrige messe, da vi fikk inn flere høyprofilerte butikker som kunder. Grunnen er at vi kan tilby noe som overrasker positivt, både pris- og kvalitetsmessig, med en sterk organisasjon i ryggen, sier Kent Vingelsgård.

Knowledge Cotton Apparel er et dansk merke med sterk miljøprofil. Det legges stor vekt på miljø og bærekraft i materialvalg og hele produksjonsprosessen, med bruk av organisk ull og bomull og resirkulerte materialer. Selskapets mål er å være klimanøytralt i 2020. Knowedge Cotton Apparel presenterer en bred kolleksjon med t-skjorter, polo, skjorter, sweats, strikk, blazere, jakker og bukser.

I dag selges merket i Brandstad-kjeden, men har ikke hatt noe engrossalg i Norge tidligere. – Et merke som har store muligheter, slår Kristiansen og Vingelsgård fast.

Det svenske merket Velour by Nostalgi har også en sterk miljøprofil, og lanserte i fjor verdens første Svane-merkede jeans.

Powered by Labrador CMS