Janne og Kristoffer Haust

Haust drives videre

Haust Collection drives videre i regi av MJM International, som har rettighetene til merket, og det er opprettet et nytt engrosselskap, Norway Fashion Design, som er i gang med innsalget for høsten.

Publisert

- Vi er overveldet over den positive responsen vi får fra kundene våre. De er glade i merket og setter stor pris på at Haust Collection drives videre. Og vi møter mye optimisme og positivitet ute i butikkene. Folk har tro på fremtiden, og forventer en god sommer, fordi folk vil feriere i Norge, sier Kristoffer Haust.

Han innrømmer at det har vært mye armer o bein og lange dager etter konkursen i Norway Fashion Group og Shopnor, men forsikrer at han og Janne nå er i full gang igjen med å planlegge fremtiden og bygge sten på sten for å få fart på merket igjen. – Vi er optimistiske, fordi kundene er det, og fordi vi får en fantastisk mottakelse. Innslaget for høsten i Norge har startet bra, og vår virksomhet i Sverige går fortsatt bra. Nå forskyver vi leveringen av høstvarer til i august, slik at butikkene kan få anledning til å få ut de varene de ikke fikk solgt i mars og april, og siden konsentrere seg om sommervarene. For oss er det viktig å fokusere på de mestselgende og trygge produktene, kutte ned på risikoprodukter og presentere mer komprimerte kolleksjoner enn før, sier Haust, som fortsatt vil ha showrom i Norwegian Fashion Center.

Haust har fortsatt tre butikker, i Stavanger, Kristiansand og Arendal. Butikken i Arendal flytter inn i nye lokaler kommende torsdag. Og en ny nettbutikk og en ny B2B-løsning er snart på plass, sier Kristoffer Haust.

-

Powered by Labrador CMS