Helly Hansen med beste skalljakke

Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket kåret til årets beste skalljakke for skikjørere,

Publisert

Elevation Infinity Shell Jacket med ny vanntett og pustende teknologi vant gull under ISPO Award. 42 dommere fra 13 land og tre forskjellige kontinenter har kåret Helly Hansens Elevation Infinity Shell Jacket til det beste produktet i klassen «hardshell jackets», i avdelingen for vintersport under ISPO Award.

ISPO Award anerkjenner produkter som har vist fremragende innovasjon, funksjon og design.

Elevation Infinity Shell Jacket er utstyrt med den banebrytende LIFA Infinity Pro™-teknologien, som er laget uten tilsatte kjemikalier.

Med LIFA Infinity Pro setter Elevation Infinity Shell Jacket en ny standard for ansvarlig vanntett og pustende tøy. Den innovative teknologien er basert på Helly Hansens LIFA® teknologi, som gir svært sterke vannavstøtende egenskaper, uten bruk av kjemikalier.

LIFA Infinity™ membranen blir laget uten bruk av løsemidler. Den mikroporøse strukturen gir en svært god pustende effekt. Membranen kombineres med et ytterlag av 100 % LIFA® fiber, som både holder brukeren tørr og komfortabel under skikjøring. Resultatet er en helt ny standard for vanntett og pustende vintertøy.

-Vi er stolte over at vårt bidrag til ny vanntett og pustende klesteknologi laget på en ansvarlig måte, har vunnet en pris, som anerkjenner de beste i bransjen, sier teknisk ekspert i Helly Hansens avdeling for produktutvikling, Issam Yousef.

Helly Hansen Elevation Infinity Shell Jacket blir farget på en måte som ikke forårsaker miljøskadelig spillvann. Prosessen sørger også for at stoffet holder seg friskt, slik at du kan bruke jakken dag etter dag. Skalljakken er også utstyrt med Helly Hansens lett synlige farge på hettekanten for ekstra sikkerhet. Den har også en Life Pocket+™, som sørger for at mobilbatteriet varer lengre i fjellet.

-Designteamet og jeg er utrolig glade over å ha blitt tildelt gull for Elevation Infinity Shell Jacket av ISPO Award. Denne prisen er et resultat av at et stort lag med kreative sjeler har jobbet beinhardt for å utvikle en banebrytende teknologi, sier skidirektør hos Helly Hansen, Philip Tavell. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS