Kvelden ble avsluttet med visning, show og party

Jubilerer og flytter i nye lokaler

15 års godt samarbeid med MarcCain, butikken Gaia er 10 år, nye lokaler i Øvre Slottsgatae 5 og 25 år som ektefeller og fashion partnere. Tomm og Tina Fjellberg i Fashion Partners har mye å markere, og gjorde det med en flott feiring onsdag kveld.

Publisert

De siste tre årene har det til tider vært vanskelig å finne - og ta seg inn i lokalene deres i Akersgaten. En langvarig oppgradering av bydelen med graving, boring, bygging, støy og stengte gater har gjort tilværelsen nærmest uutholdelig til tider. - Nesten utrolig at vi har klart å opprettholde omsetningen på omtrent samme nivå som før. Det kan vi takke trofaste kunder for, slår de to fast.

Men nå går de inn i en helt ny og bedre tilværelse. Gaia og Fashion Partners flytter inn i nye lokaler i Øvre Slottsgate 5, i de gamle lokalene til Galleri F5. Her blir det butikk på gateplan og showrom i underetasjen. Butikken er på plass, showrommene flyttes litt senere. - Fantastiske lokaler, men en tung investering, hvor vi blant annet har gravd ut mye av kjelleren for å få mer takhøyde og plass, sier Tomm.

Markeringen startet i showrommet og de nye butikkene før kvelden ble avsluttet med show, visning og party i Ballroom.

Gaia er på plass i nye lokaler i Øvre Slottsgate 5 og showrommene flyttes snart etter.
Tomm og Tina Fjellberg har representert MarcCain i Norge i 15 år
Powered by Labrador CMS