Kaffe-teamet: Fra venstre Ronnie Jensen, Søren Sievebæk Frandsen, Vivian Bakken og AnettBøe.
Kaffe-teamet: Fra venstre Ronnie Jensen, Søren Sievebæk Frandsen, Vivian Bakken og AnettBøe.

Kaffe vokser og utvider teamet

Kaffe har hatt en god utvikling i Norge de siste årene og vokser videre. Nå er Anett Bøe ansatt som fjerde medlem i Kaffes salgsteam.

Publisert

- Min hovedoppgave blir å selge ekspresskolleksjoner og ellers «være soldat» og overlappe de andre i teamet for å kunne ha så tett kontakt med kundene som mulig, sier Anett. Hun har lang bransjeerfaring, blant annet som butikksjef i Second Floor ved Tønsberg. Noe som gjør at hun kjenner Kaffe godt som innkjøper og butikkmedarbeider, noe hun ser på som en stor fordel.

- Seks kolleksjoner i året pluss ekspresssleveringer gjør det umulig for de tre andre selgerne å komme ut til alle de rundt 200 kundene våre kundene med alle kolleksjonene. Derfor skal Anett konsentrere seg om å selge ekspress og følge opp kunder over hele landet i tillegg til den kontakten de tre øvrige har, sier country manager Thomas Alexandersen.

Han får også inn flere nye medarbeidere. Elisabeth Jansson, som i dag driver Cream-butikk i Bodø, begynner i 50 prosent stilling som selger for Cream i Nord-Norge. Hun skal ha showrom i kjelleretasjen i butikken og skal kombinere butikkdrift og wholesale.

På Educe har Linnea Iversen Schermann gått ut i mammapermisjon, og blir erstattet av Anveig Høyer.

Anveig Høyer går inn som vikar for Linnea Iversen Schermann

Linnea Iversen Schermann og Anveig Høyer
Linnea Iversen Schermann og Anveig Høyer
Powered by Labrador CMS