Lena Syversen

Lena skal selge Tif Tiffy

Lena Syversen blir ny agent for Tif Tiffy Norge. Hun startet i sin nye jobb 1. august og skal jobbe i team med Tove Sørlund.

Publisert

Sørlund er glad for å få en erfaren selger med på laget:

- Lena har lang fartstid i bransjen og mange kjenner fra DK Company. Her har hun jobbet i forskjellige avdelinger, men har i det siste hatt ansvar for Pulz Jeans i deler av Norge. Andre forbinder henne med Ilse Jacobsen hvor hun var brand manager i to år for Portland as. Hun har også vært to år i Ball Group Norge og har drevet egne butikker. Det betyr at hun kjenner markedet svært godt og kan gi butikkene goderåd om vareeksponering og -plassering.

- Jeg gleder meg til å starte med Tif Tiffy som har mange gode og trofaste kunder rundt i Norge, sier Syversen.

«Hidden treasure»

Tif Tiffy presenterer både høst- og vårkolleksjoner under innkjøpsdagene. Fargene i høstkolleksjonen er inspirert av AW20 News de varme autentiske, jordlige og kryddrede nyanser som åpner opp for diskre farvekombinasjoner og fargerike mønstre, blandet med en mer sarte naturlige palett.

Vårkolleksjonen er kalt ”Hidden Treasure”, med utgangspunkt i en mer saktegående , omtenksom måte å leve på. Fargeskalaen beveger sig fra fruktig sorbetis, pistace-nøtter, solbrun hud og solnedgang, mikset med løstsittende lounge-tøy i mer rolige farger.

Powered by Labrador CMS