Storheil Agency flytter:

Anh Marthe Storheil samler agenturet og sitt eget merke Iben i nytt showrom i Maridalsveien

Nytt hus, samme adresse

Etter ti år i samme bygg flytter Storheil Agency flytter in i nye lokaler i Maridalsveien 87B.

Anh Marthe Storheil og hennes medarbeidere flytter fra den gamle direktørboligen og ned i bygg 8, ved Akerselva, der Peak Performance tidligere holdt til.

Dermed samles agenturet med klesmerkene Second Female, JUST, Birgitte Herskind og skomerket Pavement og Storheils eget merke Iben.

Eier og gründer Anh-Marthe Storheil sier:

Anh Marthe Storheil

- Etter 10 år i samme bygg så er det selvfølgelig litt trist at vi skal flytte på oss. Men det blir utrolig bra i det nye showrommet. Der har vi mye større plass og kan huse både agenturet og klesmerket vårt Iben, med både designavdeling og logistikkavdeling. Vi har elsket å drive agenturet i så mange år i "direktørvillaen" vår på toppen, men nå er det new beginnings og det blir så bra! Jeg ønsker alle som vil velkommen til å komme på besøk!"

I området Maridalsveien 87B er det mange forskjellige agenturer og et område det er trygt og godt å fortsette og drive agenturet. Kundene våre og samarbeidspartnerne våre kjenner godt til området, fortsetter Anh-Marthe Storheil.

- Det har vært tøffe tider med Covid-19, men dette gir oss håp og er virkelig en ny start for oss og vi gleder oss! Vi satser skikkelig og er ikke redd for hva fremtiden kan bringe, avslutter hun.

Storheil Agency har inngått et samarbeid med det danske interiørmerket, Menu som innreder de nye lokalene.

Powered by Labrador CMS