Tinas Agentur AS. Fra venstre Cathrine, Terje og Lilla Sordal.
Tinas Agentur AS. Fra venstre Cathrine, Terje og Lilla Sordal.

Nytt merke i Norwegian Fashion Center

- Vi jobber for å få bort fordommene rundt det folk oppfatter som «stormote». Det handler om klær og mote, ikke størrelser, og kvinner uansett størrelse skal ha et like variert utvalg, sier Cathrine Sordal i Tinas Agenturer.

Publisert

Tinas Agentur AS består av ekteparet Lilla og Terje Sordal som har over 30 års erfaring i bransjen, og som har spesialisert seg på klær som går opp i størrelse. Nå har de også fått med seg sin datter, Cathrine Sordal, på laget.

Zoey er et nytt merke hos Tinas Agenturer
Zoey er et nytt merke hos Tinas Agenturer

Cathrine er utdannet journalist, men har vokst opp i showrom rundt klesstativer, og kunne kjenne forskjell på stoffkvaliteter nesten før hun kunne snakke. I mange år drev hun også klesbutikkene Simply og Dominique i Kristiansand, og har god erfaring med salg både inn til, og ut av butikk. Nå har hun ansvaret for agenturets nye merke Zoey.

Zoey er et nytt, dansk merke som starter på størrelse 38, og som lager klær som er en blanding av røft og feminint med fokus på spennende design og god passform. Zoey drives av Trine Vinther, og er en del av selskapet Nü.

- Vårt mål er å tilby kundene klær som passer alle størrelser og fasonger, med spennende design, kvalitet og god passform. Alle merkene våre utfyller hverandre, og vi kan derfor tilby et bredt utvalg som dekker de fleste behov. Vi jobber for å få bort mange av fordommene rundt det folk oppfatter som «stormote». Det handler om klær og mote, ikke størrelser, og kvinner uansett størrelse skal ha et like variert utvalg, sier Cathrine Sordal.

Mange merker

I showrommet på Norwegian Fashion Center (rom 2F-03) tilbyr agenturet flere andre spennende merker som er designet for alle fasonger og størrelser. Fra Godske Group fører de merkene Qùe og Q’neel. Førstnevnte starter på størrelse 34, og er et ung og tøft merke med det lille ekstra designet av Tine Hyllestad Nielsen. Q’neel starter også på størrelse 34, men er mer rettet mot den mer klassiske eller modne kvinnen, med fokus på stoffkvaliteter og passform designet av Ingrid Larsen Enevoldsen.

Fra Marc Lauge fører de merket DNYcph som starter på størrelse 38. DNY er kjent for god passform og enda bedre priser, og har spesialisert seg på jeans med god passform. Merkets designer Marianne Rosa Kristensen har fokus på trendy hverdagstøy som er både tøft og lekent.

Agenturet fører også jakkemerket Plus by Etage, som er en del av Cero Etage. De er kjent for dunjakker med stretch sydd inn i stoffet, og den dyrevennlige og miljøvennlige Happy Duck-teknologien hvor fôret består av resirkulerte plastflasker.

Powered by Labrador CMS