Lounge Nine, nytt merke fra Dk Company

Nytt merke og nye ansikter i DK Company

Et nytt merke, interne forflytninger, ny Cream-agent på Vestlandet og ny selger for Karen By Simonsen. Det er nyhetene fra DK Company i Moteforum før sommerens moteuke.

Publisert

Nytt loungewear-merke

På messene i København og Oslo lanserer DK Company Lounge Nine, et nytt loungewear-merke. Det ligger i en noe høyere prisklasse enn de fleste andre DK-merkene. Kolleksjonen på rundt 50 plagg inneholder myke, komfortable og tidløse plagg i naturmaterialer; i ren cashmere, i cashmere/ullblandinger, i modal/viscose/ull og tencel/bomull,lyocel.

Kolleksjonen har rolige, duse farger som matcher ton i ton og som brukes både når man skal slappe av hjemme eller er på farten.

Lounge Nine skal vises sammen med Cream i rom 110 i Moteforum.

Shop-in-shop fra Kaffe

Kaffe med shop-in-shop

Kaffe og Denim Hunter flytter sammen igjen i showrom 108, hvor det i tillegg til at det gjøres god plass til kolleksjonene skal bygges en full demoversjon av Kaffes nye shop-in-shop.

Shop-in-shop blir et viktig satsingsområde for Kaffe de neste sesongene, og country manager Thomas Alexandersen er glad for at det blir anledning til å vise fram konseptet i full skala i showrommet. En shop in shop-løsning underbygger merkets mål om langsiktig partnerskap med kundene og gir vekstmuligheter for både merket og butikkene.

Carina Berg Fjeldheim

Nytt showrom, ny selger

Karen By Simonsen og Hanne Lyngstad flytter fra rom 108 til rom 102 sammen med Culture. Carina Berg Fjeldheim blir ny selger for Karen By Simonsen på Vestlandet.


Line Angell blir ny agent for Cream region Vest, fra Lindesnes til Steinkjer

Line ny Cream-agent

Line Angell blir ny agent for Cream på Vestlandet. Hun har til nå delt showrom med Masai med merkene Depeche og Cashott. I løpet av sommeren flytter hun inn i rom 103 med Cream og sine andre merker.

Powered by Labrador CMS