Det nye styret i Norwegian Fashion Center: Fra venstre Anita Engebråten, Henrik Renner Fredriksen, Mette Bergstøl, Jannicke Skjoldhammer-Jansen, Jannike Moe og Henning Hexeberg.

Nytt styre i Norwegian Fashion Center

- Norwegian Fashion Center fungerer godt og har blitt et attraktivt samlingspunkt for bransjen, sier styreformann Henrik Renner Fredriksen.

Publisert

- Årsmøtet som ble holdt nylig, var preget av god samarbeidsånd og optimisme. Men bransjen er inne i en tøff tid, så styret har mange ting å ta tak i. For det første skal vi å fortsette å skape aktiviteter for å gjøre det hyggelig og nyttig for kundene å komme hit. Vi konsentrerer oss mer om faglige aktiviteter i forbindelse med messene for å gi kundene større nytteverdi under sine besøk.

Samtidig skal vi sammen med Telenor Eiendom fortsette å arbeide for å tiltrekke oss nye leietakere, både for å sørge for at det er full aktivitet i de nåværende showrommene og tiltrekke oss nye leietakere i sjette etasje. Her er House of Brands i ferd med å flytte inn i en stor del av det ledige arealet med mange merker, og dermed er det mer attraktivt for andre å etablere seg i denne etasjen også.

På årsmøtet ble det valgt to nye styremedlemmer, Henning Hexeberg og Jannicke Skjoldhammer-Jansen. Det øvrige styret består av Henrik Renner Fredriksen, styreformann, Anita Engebråten, Mette Bergstøl, og daglig leder Jannike Moe.

Powered by Labrador CMS