Erland Bottegård i Bottgård og Askø Agenturer er glad for at Oscar of Sweden fortsetter med de samme nøkkelpersonene.

Oscar of Sweden fortsetter

Oscar of Sweden gikk konkurs i juni i år. En måned etterpå var de tidligere eierne med på å kjøpe tilbake firmaet, slik at merket fortsetter som før.

Dette gleder Erland Bottegård i Bottegård & Askø Agenturer, som er agent for merket i Norge.

- For OSCAR of Sweden sin fremtid var det helt avgjørende at det var de samme nøkkelpersonene som nå er med videre. Flere av dem som jobber i Oscar of Sweden i Sverige har jobbet der i hele sitt yrkesaktive liv og for meg er det de som definerer firmaet. Da er det åpenbart viktig at de er med fremover. Dessuten har jeg et meget godt forhold til disse personene, det gjør det bare enda mer gledelig.

Oscar of Sweden har fått mange nye kunder i Norge

- Alle høstordrer er sikret, slik at kundene får de varer de har satt opp for høsten. Det store NOS- lageret er også på plass, slik at våre kunder ikke har vært særlig berørt av det som skjedde. Flere var faktisk ikke klar over konkursen før informasjon om oppkjøpet kom, sier Bottegård.

- Vi har hatt en meget sterk fremgang på Oscar of Sweden og har fått mange nye kunder det siste halvannet året. Covid-19 har naturligvis bremset fremgangen den siste perioden. Verden normaliserer seg mer og mer og ordrene hittil på innsalget for SS21 er bedre enn jeg hadde forventet. Fokuset fremover blir å jobbe mer og mer med det store NOS-programmet for våre aktive kunder og samtidig prøve å åpne flere dører. Det er bare å brette opp ermene og gi gass, det skal ikke stå på motivasjonen i alle fall, avslutter Bottegård.

Powered by Labrador CMS