Leveté vokser raskt i Norge,og Guro Holsve ansetter Mari Christophersen som ny selger og flytter inn i større showrom
Leveté vokser raskt i Norge,og Guro Holsve ansetter Mari Christophersen som ny selger og flytter inn i større showrom

Seasons vokser og utvider

Danske Levete Room har hatt en svært god utvikling i Norge. Guro Holsve i Seasons AS har gått fra 30 til rundt 100 kunder på kort tid. Derfor satser hun nå på videre vekst. Hun flytter inn i nytt, stort showrom i andre etasje i Moteforum og ansetter Mari Christophersen som selger.

Publisert

De to deler Norge mellom seg og skal i tillegg til hovedmerket Leveté Room selge veskemerket Daniel Silfen og sko fra Philip Hog. - To gode, svenske tilbehørmerker som passer godt hos kundene som kjøper Leveté Room, slår Guru Holsve fast. Hun driver Seasons AS sammen med sin mann, Richard A. Jansen.

vesker fra Daniel Silfen
vesker fra Daniel Silfen

Leveté Room Spring 19 er inspirert av Palm Springs og det legendariske The Ace hotel & Swim Club som ligger i ørkenen utenfor Palm Springs. Kolleksjonen har de valgt å kalle Desert Poolside. Her er det blant annet oversizede blazere og korte skjørt i pasteller, helt klart inspirert av nittitallet. Det er mye fine print i lekre kjoler, og vi finner feminin strikk og en sporty chic look. Leveté Room produserer mye strikk i Italia i fantastiske kvaliteter, og har gode kalkyler, sier Guro Holsve.

Hun har også mye pent å si om sine to andre merker:

- Philip Hog er sneakers i høy kvalitet. Designeren Philip Høglund kommer fra en familie som har deisgnet og produsert sko i årtier og har funnet et kvalitetsnivå og en avslappet stil som fenger svært mange. Daniel Silfen er et veskemerke som retter seg mot yngre, fashionbevisste kvinner. Veskene er trendy, av høy kvalitet til gode priser, og blir godt profilert i blogger og sosiale medier.

Sko fra Philip Hog
Sko fra Philip Hog
Powered by Labrador CMS