Randfi Evensen og Olav Herjheim skal selge Signal i Norge.
Randfi Evensen og Olav Herjheim skal selge Signal i Norge.

Signal gir gass i Norge

Signal gir full gass i Norge. Randi Evensen, som har solgt det danske merket det siste året, får selskap av Olav Herheim. Dermed kan Evensen konsentrere seg om damekolleksjonen, mens Herheim skal selge herreklær.

Publisert

- Signal har hatt stor fremgang i Danmark og Sverige i det siste, og selger også til England, Tyskland, Nederland og Polen. Men det er Skandinavia som er hovedmarkedet, og nå skal det satses for fullt i Norge, sier Evensen og Herheim, som skal jobbe ut fra showrommet i Norwegian Fashion Center på Fornebu.

Signal har gjort mange riktige grep den siste tiden, blant annet med en omfattende fornyelse av kolleksjonene. Det er hentet inn en ny deisgner for dameklær, og både dame- og herrekolleksjonen er tøffere og mer trendy enn før. Det som tidligere var et tydelig maritimt preg er tonet ned. Det opprinnelige DNA-et, sporty hverdagstøy, er der fortsatt, men klærne er mer trendy. Både dame- og herrekolleksjonen er omfattende, med alt fra t-skjorter og shorts til yttertøy. Det legges stor vekt på rene kvaliteter som bomull og ull, med minst mulig syntetiske materialer.

- Herrekolleksjonene har tradisjonelt vært fargerik og sporty. Det er den fortsatt, men mer up to date og tidsriktig, med mye delikate prints. Vi er spesielt store på t-skjorter, piqueter og shorts, men det er stor bredde, og vi har et bredt størrelsesregister, opp til 4XL, og fri levering på alt, sier Olav Herheim.

Damekolleksjonen byr på et større og bredere utvalg enn før, med et noe lavere prisnivå, rettet mot sporty, kvalitetsbevisste damer på 25+. Det satses mer på jeans enn før. Det kommer fire kolleksjoner årlig, og det er utviklet et omfattende NOS-lager på baseklær. Også på dame er det et stort størrelsesregister, fra XS til 2 XL.

Nye merker

Olav Herheim har samarbeidet med Pål Brandsæter om Park Lane de siste årene, men går nå videre med andre merker. De har overtatt agenturene på yttertøymerkene Molltan Sweden og Bark etter Frank Kvarsvik som de skal selge sammen. Pål fortsetter med Gardeur dame sammen med sine kone Beate.

Olav Herheim, Beate og Pål Brandseter
Olav Herheim, Beate og Pål Brandseter
Powered by Labrador CMS