Sinéquanone hos Illums

I februar åpner lllums Bolighus shop-in-shop med det franske merket Sinéquanone i sine to avdelinger i Oslo, Vika og Glasmagasinet.

Publisert

Sinéquanone presenterer to omfattende og komplette hovedkolleksjoner årlig med stor bredde i stil, farger og materialer.

Klærne er for aktive, urbane og feminine kvinner i alle aldre – og for de fleste anledninger i livet; være seg på jobb, til hverdags eller til fest.

Målet er å skape et utvalg for enhver smak, til overkommelige priser – uten at det går på bekostning av kvalitet eller snitt.

Sinéquanone er kjent for sine små, men likevel iøynefallende detaljer. Kjoler er merkets mest etterspurte produkt, og representerer nær halvparten av omsetningen.

Gjennom slipp av flashkolleksjoner imellom hovedkolleksjonene møter Sinéquanone trender i rask endring.

Sinéquanone har i dag rundt 65 egne butikker i Frankrike, og mer enn 50 butikker i 15 andre land, inkludert Norge. Gjennom alle år har Sinéquanone hatt shop-in-shop i det historiske og berømte varehuset Galeries Lafayette.

I Norge selges Sinéquanone hos rundt 45 frittstående butikker over hele landet, og har vært distribuert gjennom Ventus Fashion AS siden 2012.

Powered by Labrador CMS